Vår historie

Vår kjærlighetshistorie

 

April 1993

Hvordan vi møttes

Første gang Kristin og Arild møttes (selv om det kun er Arild som husker dette), var i april 1993. Da var Kristin en del av skoleteamet til Pinsebevegelsen som jobbet på skolene i Skien og Porsgrunn. Samtidig var Arild utplassert fra bibelskolen på menighetspraksis i Evangeliehuset i Porsgrunn. Som en del av denne praksisen fikk teamet Arild var en del av, se skoleteamet til Kristin i aksjon på en skole. Dette var første gang Arild så Kristin, og det hadde tydeligvis satt sine spor, siden han husket henne igjen derfra, 22 år senere.

31. januar 2015

VÅR FØRSTE DATE

Etter at Kristin og Arild hadde truffet hverandre på kristendate.no, bestemte de seg for å treffes og slå av en prat. De møttes da på NB Sørensens Dampskips-expedisjon i Stavanger, til en lang prat over en kakao med krem. De hadde tydeligvis mye å prate om, i alle fall satt de der til etter at betjeningen hadde stengt kassen. Så da endte det opp med at deres første date ble på husets regning. Etter dette ble det mange dater og mye kakao.

15. november 2015

VI ER FORLOVET

Selv om både Kristin og Arild helt siden tredje daten på en kafe på Sølvberget i Stavanger, har vært klare overfor hverandre på at de ville gifte seg, har de ikke før nå i november satt på seg forlovelsesringene. Men nå er de på, etter et noe sent frieri fra Arild.

Juli/august 2015

VÅR FØRSTE FERIE

Sommeren 2015 fikk Kristin og Arild anledning til å være på ferie i Spania og Portugal sammen. Selv med hvert sitt rom fikk de da se flere sider ved hverandre, som har gjort dem mye bedre kjent. Under ferien fikk de også være sammen med familien til Kristin, som Gud-feldigvis hadde leid et sommerhus en halv time fra hvor Arild har sitt hus i Spania. Ferien ble avsluttet med en herlig helg på Europakonferansen i menigheten Livets Ord i Uppsala, Svergie.

Arild: +47 981 26 111

Kristin: +47 944 26 234

Epost: kristin_elstroem@yahoo.no