Paret

Hei!

Her kommer en liten presentasjon av oss.

Det er sikkert ikke alle som vet helt hvem vi begge er, selv om du kjenner godt en av oss.

ARILD TEIKARI

Arild er 42 år og jobber som lærer i markedsføring ved Strand Videregående Skole. Han har kun 3 års løpetid som lærer, og har tidligere jobbet i næringslivet, sist som eksportansvarlig i NOHA Norway AS.

Arild har også et brennende hjerte for Jesus. Han har fungert tidvis som forkynner og pastor i pinsebevegelsen og trosbevegelsen siden han fikk kallet som 15 åring.

Arild har to herlige gutter fra sitt tidligere ekteskap, Ruben og Kristoffer.

Det som Arild lengter etter er å få se enda mer av Jesus, og at stadig flere skal få oppleve hva Jesus kan gjøre i alles liv.

KRISTIN L. ELSTRØM

Kristin er 43 år og jobber som lærer på ungdomstrinnet ved Stavanger Kristne Grunnskole. Hun har lang erfaring som lærer, men har også jobbet med unge flyktninger i Stavanger Kommune.

Kristin har et brennende hjerte for Jesus, og har ved flere anledninger vært ute i misjon. Hun har blant annet vært i Kasakstan og Albania.

I tillegg til misjonsengasjementet sitt, er hun svært aktiv i lovsangen i Karismakirken, hvor hun spiller piano og er leder for sang- og musikkutvalget.

Kristin har et stort hjerte for alle rundt seg, og lengter etter at stadig flere skal få oppleve den herlige frelsen Jesus har for oss alle.

Begynnelser er alltid morsomme og interessante!

Kristins forlover

 

ANITA BLOMBERG

KRISTINS FORLOVER

 

Helt siden de ble født på samme sykehus, samme dag og samme år, har Anita og Kristin holdt kontakten! Vel... Det er vel en sannhet med modifikasjoner, men ikke så VELDIG langt unna sannheten. De BLE født på samme sykehus samme dag; Anita noen få timer før Kristin. Dette har blitt behørig markert i årenes løp, og selvsagt har stoltheten av å være eldst/yngst variert etter hvert som de har vokst til :-)

 

Anita og Kristin ble spesielt godt kjent i løpet av konfirmasjonstiden i pinsemenigheten i Skien, og etter det har de holdt kontakten. De gikk sammen på språklinja på Skien videregående og hadde russebilen "Ladalure" sammen med flere andre venninner.

 

Selv om Anita og Kristin etter hvert har flyttet til ulike steder, har de hele tiden beholdt hjertekontakten og har lett kunnet ta opp tråden fra sist gang. En styrke i vennskapet har alltid vært at de kan snakke ærlig om livet - på godt og ondt, og at de kan sammen finne løsninger og oppmuntringer hos Jesus. Anita er ei trofast og oppmuntrende venninne som Kristin er veldig glad for å kjenne!.

Arilds forlover

 

TROND KRISTOFFERSEN

ARILDS FORLOVER

 

Trond og Arild har vært bestevenner helt siden ungdomsårene i Pinsemenigheten Klippen, Sandnes. De reiste på team med Team Action Sommerteam til Belgia og hadde russebil sammen. Hele ungdomstiden hang de sammen og hadde en mengde gøy. Opp gjennom voksenårene har de spilt mye squash sammen, og har fast spillekveld en kveld i uka.

Trond er en kamerat som bryr seg og som har betydd uendelig mye under den tøffe tiden Arild har vært igjennom.

Arild: +47 981 26 111

Kristin: +47 944 26 234

Epost: kristin_elstroem@yahoo.no